2010. február 10., szerda

Energia-aramlatok [Letezhet-e Negativ Energia] Avagy az 'van', hogy nem 'van'?

Az energia hatarozza meg azt, hogy letezzen a vilag, hogy letezzen barmi is, igy negativ formaban nem nagyon tud letezni, mint konkret 'van' (mint konkret valami). A hianya az, amivel asszocialjak a negativ energia fogalmat. Ha faj valahol, labunk, karunk, fejunk, barmink, az nem kimondottan valami 'rosszindulatu' negativ energia 'ereje' a testunkbe vagy lelkunkbe bujva, csupan energia hiany. Lehet az lelki kimerultsegtol, C illetve D vitamin hianytol, gondolatmeneti zavaroktol vagy barmi hasonlotol. Persze valojaban nem barmitol, hanem eppen attol amitol.
Pl. ha kalciumhianytol, akkor ahhoz megfelelo problemak lepnek fel, ha D vitamin hianytol, akkor meg ahhoz megfelelo problemak, stbstb.
Letunket vagy a letunkbol hianyzo dolgokat, az ENERGIA-ARAMLATOK hatarozzak meg, akar lakasunkban, akar a vegtelen terben vagy akar az elmenkben.
Az energia metafizikai orvenyeken keresztul 'csavargo' hiperszpacialis aramlat, az a munkavegzo kepesseg amely mozgasban es 'eletben' tartja a vilagot.
Az emberi testen levo csakraknak nevezett 'csatornak' is metafizikai orvenyek, fizikai 'orvenyek' (nyilasok) meg a, szaj, ful, orr, sttb. ...visszaterve.. ezt az egeszet, hogy most negativ energianak vagy energiahianynak nevezzuk, az naggyabbol tenyleg mindegy, csupan arrol lenne szo, hogy nem feltetlen kell valamifele tudatos rosszindulatu 'erore' gondolni (megha neha az is [talan];)
...es megha letezik is egyfajta negativ (vagy akar 'diabolikus')
energiaforma, azert meg nem kell kedvenc vazankat kidobni (foleg mert meg 'a saman is azt mondta', hogy az negativ energiakat vonz be, szine illetve formaja miatt) mert nagy valoszinuseggel az a vaza, maximum csak egy kis teret foglal el a szobankban, ami azert nem okoz olyan nagy energia hianyt vagy nem egy tulzottan 'negativ energiat' vonzo teny.

4 megjegyzés:

Anonymous Névtelen írta...

S..izé! A' ne! Na me! Ezt jól megkaptuk!
...kicsit bővebben Karbantartó Úr!

2010. február 11. 14:24  
Anonymous andk írta...

marpedig az a vaza ki fog repulni... a feszekbol :)

2010. február 11. 15:20  
Blogger Unknown írta...

...avagy szoljal,hogy szuletesnapodra nem kell vaza:)

2010. február 11. 21:43  
Anonymous regidiendi írta...

ha az orrod gyakran bedugul, vedd eszre, hogy communicatoin break down innentol. nem rossz ero!..nem targyal,kimel,hogy eccercsak nojjon meg a szemunk

2010. február 18. 13:20  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal