2009. december 3., csütörtök

Hidrogen!

Hidrogenbol lesz Helium, Hidrogenbol es heliumbol lesz feny, meleg, elet. Meg a voros vertestestecskek is hordozzak magukban (lehet szo barmely eloleny testerol) azokat a 'tulajdonsagokat' amelyek egy kozmikus nuklearis robbanas folyaman is jelen vannak. Meg a szinek is ugyanazok. Minden robbanas (vagy genezis) es az egesz vilagegyetem legegyszerubb es legalapvetobb anyagja, a Hidrogen. Meg ha 10 milliard ev elteltevel is, de egy, onmagat felismero gondolkodo lennye 'fejlodhet', termeszetesen nem 'direkt' modon. A Hidrogen atomjainak a szama: 1. Az egy amibol lesz 2 es kettobol lesz minden.

Címkék: , , , , ,

4 megjegyzés:

Anonymous Névtelen írta...

jókat írsz, mester:)

2009. december 3. 10:08  
Anonymous oli írta...

mesteri szinttol meg tavol allok. de attol koszi ;)

2009. december 3. 11:42  
Anonymous Névtelen írta...

A mi tudásunk nem hivatott arra, hogy valaha is megfejtse, értse, felfogja a világot, ahogy azt most a te, bárki, vagy emberi képességeinkkel elképzelhető összes létező felfogását egyesítené. Akkor miért van szükség arra, hogy egy olyan világban amiben semmi se olyan, ahogy a kicsinyke agyunk felfogja, sőt nem is létezik ('csak létezett'), tudjuk ezeket a matematikai paramétereket és működéseket? Van hasznuk konkrétan, más, mint az amúgy is adott, agyunk örök dilemmája, hogy mivel töltjük el a legalapvetőbb életműködéseink, és ösztöneink uralta, azok által megindokolt életidőt? Vagy bocs, idő sincs... jó akkor azt a folyamatot, vagy mintát, amit az egymásutániság, váltakozás számunkra időnek tüntet fel?

2010. január 14. 16:26  
Blogger pszichedelikusatutazo írta...

ki a mi? te vagy szkizofren? :) 0 es 1 a 2 amibol van minden, ha bekes tudsz lenni akkor erted a vilagot. A beke nagyon magas ertelem, a legmagasabb, legtobb, szavakkal kifejezhetetlen, igy mondjak beke. 1.matematikai Parameter fogalmaval absz nem vagy tisztaban. 0. Absztrakt is konkret, masodik es harmadik szemmel nemlathato vagy szubatomikus vilag absztraktnak nevezett. Van fogalmad a vilag megertesehez mert aranyosan bekes amit irsz vagy nem aranyosan csak szeretetbol es az ad hianyt mert a szeretet kevesebb mint a beke. A beke Tudomany es Ertelem a szeretet is kicsit benabb ismeret, inkabb ut es a beke vegtelen uttalan, helyeden, helyen van mindig, a Vilagegyetem a Beke es nem csak fogalom hanem Konkret

2020. május 10. 1:06  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal